Anna – A történet folytatódik


Anna – A történet folytatódik sorozat magyarul online:
A két Anne-sorozat, az Anne a Zöld Oromból és az Anne az élet iskolájában után a filmeknek jelentős rajongóbázisa alakult ki, a rajongók pedig további Anne-történetekre vártak. A harmadik történet, az Anna – A történet folytatódik, egyáltalán nem követi Lucy Maud Montgomery könyveit. Az alapokat leszámítva (Avonlea, Anne Shirley, Rilla fogadott gyereke, akiről valószínűleg Dominicot mintázták) a film teljes mértékben Sullivan saját, eredeti koncepciója. Kíváncsi volt arra, hogyan viselkedik Anne alakja, ha elszakítja szerelmétől, illetve ha olyan alapvető változások történnek az életében, mint a világháború. Kevin Sullivan meg van győződve arról, hogy ha Anne és Gilbert abban az időben házasodott volna össze, és Gilbertnek háborúba kellett volna mennie, pontosan azok a dolgok történtek volna meg velük, amelyek a filmben is.
A komoly kritikák és a többnyire negatív fogadtatás ellenére a harmadik rész Kevin Sullivan kedvence, szerinte ezzel a filmmel lett teljes a történet, trilógiává változott, aminek van eleje, közepe és vége, és az elemei között van összefüggés. Fontos momentum a sztoriban Dominic, az árva kisgyerek, akit Anne vesz szárnyai alá, majd fogad végül örökbe, ezzel mintegy a Cuthbert testvérek jócselekedetét adja tovább egy másik embernek. A trilógiát keretbe foglalja Anne és Matthew találkozása először a vonatállomáson, illetve Anne és Dominic egymásra találása a harmadik film végén ugyanazon az állomáson.
Ha a néző a filmet úgy nézi, hogy a korábbi filmek, esetleg a Montgomery-könyvek idilli folytatását várja, akkor csalódni fog. Érdemes a filmet várakozások és elvárások nélkül nézni (bár az első két film után jogosan várja egy rajongó, hogy hasonló filmet kap, ez igaz), és bár pont attól lesz a századforduló ideje szép és ártatlan, hogy a világháborúhoz hasonlítjuk, érdemes önmagában is tekinteni a harmadik részre, mert a sztori magában is megállja a helyét. Sullivan tehetséges író és rendező, nem véletlenül söpört be filmjeivel annyi díjat, szakmai elismerést, az Anne 3. is egy zseniális alkotás, csak el kell vonatkoztatni bizonyos mértékig Avonlea ideális világától.


Anna – A történet folytatódik sorozat : AjánlottBefejezettCsaládiDrámaNépszerűRomantikus

Anna – A történet folytatódik. Nézd meg a sorozatot: , ,


Anna – A történet folytatódik sorozat online:

Epizódok Időtartama: 185 perc

Státusz: Befejezett sorozat

TMDB értékelés: 6.7